IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Политика
20:44 | 20 март 2016
Обновен: 11:45 | 12 май 2024

БСП пита бивши депутати за бъдещето на партията

Поводът е 25 години от приемането на конституцията и 70 г. от обявяването на България за република.

По материала работи: manager
БСП пита бивши депутати за бъдещето на партията

Бивши червени депутати от 9 парламента - всички от Великото народно събрание от 1990 г. насам, ще събере БСП в края на месеца на дискусия за бъдещето на партията. Поводът е 25 години от приемането на конституцията и 70 г. от обявяването на България за република.

 

Идеята ни е да чуем мнението на всички, които са имали възможност да представляват избирателите на БСП през годините какво мислят за състоянието на партията днес и за нейното развитие, да участват по-активно във формирането на политиките ни, обясни зам.-шефът на соцпартията Янаки Стоилов. Той разкри, че са поканени много хора, но най-вероятно ще се отзоват само онези, които имат възможност и най-вече са от София, защото срещата ще е в работен ден вечерта.

 

Със сигурност покани не са разпращани до отцепниците на Георги Първанов от АБВ, нито до Татяна Дончева и Георги Кадиев, разкриха от “Позитано” 20. Покани обаче би трябвало да са получили двама бивши червени премиери, които също бяха избирани за депутати през годините - Жан Виденов и Сергей Станишев.

 

24 часа

Коментари

Новини Варна