IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Крими
11:00 | 5 юни 2021
Обновен: 19:06 | 25 март 2024

Намереното мъртво момиченце е било изнасилено

16-годишен е арестуван за убийството му

По материала работи: Ставри Таргов
Намереното мъртво момиченце е било изнасилено

16-годишен е арестуван за убийството на детето в Ковачевци. Тялото на детето беше открито снощи в къща в село Ковачевци, Самоковско. По първоначални данни детето е изчезнало и е била извикана полиция, за да го търси, съобщава bTV.

Детето е живяло в къща в покрайнините на селото. Вчера, прибирайки се от училище, започва да играe в района на имота. През това време майката е била в къщата с по-малкото си дете. Жената установява, че момиченцето го няма към 14 ч.

Започва издирвателна акция, уведомена е и полицията. Търсенето е продължило до късно през нощта.

Органите на реда намират тялото на детето в съседната къща. В нея все още тече оглед.

Момиченцето е било изнасилено и убито. Извършителят е задържан. Близките споделят, че арестуваният е живеел сам, 16-годишен. Настояват за най-тежкото наказание.

"Този човек заслужава да не излезе от затвора, заслужава смъртна присъда", каза опечаленият баща. По думите му през цялото време, докато търсели детето, от съседния имот не се е чуло нищо.

Живеещите в района обясниха, че арестуваният е бил агресивен към жители на селото. Разследването по случая продължава, пише "24 часа".

Коментари

Новини Варна