IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
09:30 | 8 ноември 2021
Обновен: 03:15 | 20 април 2024

Мераклията за депутат с ментетата сертификати – в ареста. Гледал си и ганджа!

Очаква се днес прокуратурата да поиска от ЦИК свалянето и на неговия имунитет

По материала работи: Ставри Таргов
Мераклията за депутат с ментетата сертификати – в ареста. Гледал си и ганджа!

При специализирана полицейска операция е задържан кандидат за народен представител, съобщи МВР. Реализацията е съвместна работа на екипи на ТСБОП и ОДМВР-Сливен.

Както вече бе съобщено, на 4 ноември на територията на Сливен е проведена специализирана полицейска операция с цел установяване производството и отглеждане на наркотични вещества, при която в природен парк Сини камъни бяха открити засети растения канабис. На място бе установен и задържан 47-годишен мъж от Сливен.

След извършен оглед са иззети 23 растения канабис, инструменти и торове, необходими за отглеждането на растенията.

При претърсване и изземване на адреса на задържания бе открита сушилня с изградена вентилация, в която към момента е имало растения. Намерени и иззети са още торове, три метални кути и 21 стъклени буркани със зелена листна маса.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Софийска градска прокуратура, тъй като е установено, че задържаният е кандидат за народен представител.

По информация на NOVA задържаният е Валентин Велев, регистриран под номер 10 в листата на Патриотичния фронт в областта. Очаква се днес прокуратурата да поиска от ЦИК свалянето и на неговия имунитет, съобщава 24 часа.

Коментари

Новини Варна