IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
15:00 | 8 ноември 2021
Обновен: 13:50 | 5 май 2024

Шеф Токев се извини публично за гафа си

Съжалявам за случилото се!", написа той в профила си във фейсбук

По материала работи: Ставри Таргов
Шеф Токев се извини публично за гафа си

Известният готвач Андре Токев се извини за пътния инцидент, който предизвика преди седмица. Той беше задържан за шофиране в нетрезво състояние и с четири спукани гуми на автомобила си.

"Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам. Съжалявам за случилото се!", написа той в профила си във фейсбук.

"Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си", пише още той.
Съдът определи Токев да бъде пуснат под парична гаранция от 3000 лв. От прокуратурата заявиха, че обвинението му ще бъде прецизирано, след като веднъж вече е бил осъждан за такова престъпление - през август 2019 година, съобщава БНТ.

Коментари

Новини Варна