IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
11:30 | 1 декември 2021
Обновен: 21:54 | 18 април 2024

Домът на д-р Димитров – магнит за апаши. Той гръмна Плъха, друг се намърда!

Този път жена му извика полицията

По материала работи: Ставри Таргов
Домът на д-р Димитров – магнит за апаши. Той гръмна Плъха, друг се намърда!

Д-р Иван Димитров

Д-р Иван Димитров от Пловдив, който в нощта на 2 март 2018 г. застреля с незаконен пистолет крадеца Жоро Джевизов-Плъха, отново е станал жертва на обир.

Плъха беше влязъл да краде в работилница в двора му, този път мъж е проникнал направо в жилището на лекаря на ул. "Лука Касъров" зад областната управа в Пловдив.

Д-р Димитров е бил извън къщи със семейството си. Когато се прибрали, съпругата на лекаря Жулиета Желязкова забелязала вътре непознат мъж. Имало разбит прозорец на жилището и вероятно крадецът е влязъл оттам.

Къщата на д-р Димитров на ул. "Лука Касъров" в Пловдив. Снимки 24 часа

Жулиета се обадила в полицията и пристигналите два дежурни патрула на Второ РУ заловили на място 37-годишен мъж. Той е криминално проявен и осъждан. Спотайвал се в апартамента и бил приготвил за изнасяне различни вещи. Оказал е съпротива при задържането си.

Преди 3 години и половина д-р Иван Димитров не се беше обадил в полицията, а се саморазправи с крадеца. Той беше оправдан от два различни съдебни състава на Окръжния съд в Пловдив по обвинението в убийство при превишаване на пределите на неизбежната отбрана. Предстои делото да се гледа в Апелативния съд, пише 24 часа.

37-годишният крадец Георги Й., който миналата нощ нахлу в дома на д-р Иван Димитров на ул. "Лука Касъров" в Пловдив, е излязъл за последно от затвора през април тази година. Той е бил заловен, докато тършува в жилището на медика и се е готвил да изнесе плячката.

Районната прокуратура в Пловдив го е привлякла като обвиняем по бързото производство. Апашът е в ареста за 72 часа, съобщиха от държавното обвинение. Той повредил метални прегради и влязъл в жилището.

Докато Георги тършувал лекарят и съпругата му Жулиета отсъствали. Те се прибрали към 22 часа в понеделник и заварили апаша, който влязъл, след като e отстранил преграда на прозорец. Жулиета подала сигнал на тел. 112. Пристигналите на място полицейски служители задържали крадеца.

В него били открити ключ за лек автомобил, дистанционно, няколко бутилки с алкохол, връзка със секретни ключове и др.

Прокуратурата ще поиска постоянен арест на Георги Й., който е криминално проявен и осъждан.

Коментари

Доска Позора ( преди 2 години )
Всероссийская Доска Позора Для Неверных Жен"!!! Прямо сейчас разместите анкеты НЕВЕРНЫХ ЖЕН на нашем сайте, и ПОЗОРЬТЕ их перед всей страной! Разместить анкету может кто угодно; любой человек, знающий о достоверном факте измены! Никакой регистрации, все анонимно и конфиденциально! Размещение бесплатное! Есть платные приятные бонусы, но они необязательны! Можете "украсить " анкету предателя оскорбительными лейблами А также мы оповестим по смс весь ее круг общения!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
peer2profit ( преди 2 години )
Мы создали уникальную систему монетизации интернет-трафика! Начните зарабатывать на раздаче мощности своего Wi-Fi роутера (мобильного или кабельного интернета)! ПОДРОБНО Расширяйте сеть партнеров благодаря знакомым и друзьям, чтобы получать вознаграждение от 100 до 1000 долларов в месяц!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
НАЙ ВЕРОЯТНО ( преди 2 години )
*** по точно черен по точно мръсно черен Подходящ за интеграция или вапоризация
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Tihomir ( преди 2 години )
Da si iswadi oficialno rasreshitelno sa orushie i da gi trepe tezi plahowe sawsem sakonno.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна