Варна 15°
fallback
Крими
16:15 | 17 декември 2021
Обновен: 06:24 | 30 април 2024

Образуваха дисциплинарно производство срещу грубияна от BG TOLL

Отношение по случая взе и министърът на транспорта Николай Събев

По материала работи: Ставри Таргов

Агенция "Пътна инфраструктура" образува дисциплинарно производство по повод разпространеното видео, на което се вижда как служител на Националното тол управление обижда гражданин на Молдова.

В момента се извършва проверка по случая, съобщиха от пътната агенция за БНТ.

На видеото, публикувано в платформата "Обществен контрол", се вижда как служител на тол управлението се държи грубо и нанася обиди на молдовски гражданин, който не е могъл да плати таксата си с банкова карта.

Националното тол управление е уведомено за случая от гражданина на Молдова. Веднага му е изпратен отговор, с който са поднесени извинения от името на пътната администрация.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ заявиха за БНТ, че ръководството на агенцията не толерира подобно поведение от своите служители, които са в разрез с етичните норми и кодекса за поведение на служителите в АПИ, и ще приложи цялата строгост на нормативната уредба.

Отношение по случая взе и министърът на транспорта Николай Събев, който заяви, че вече има подаден сигнал до МВР. Събев коментира, че такива отношения не бива да се получават повече.

Автор на статията:
Ставри Таргов
скандал BG TOLL обидно отношение
2 коментара
fallback
fallback