IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
11:30 | 3 март 2022
Обновен: 10:51 | 4 май 2024

След двете операции и комата, в която е поставен, ще оцелее ли Денди?

Ако бъде стабилизиран, докторите ще започнат планираната трета черепно-мозъчна операция

По материала работи: Ставри Таргов
След двете операции и комата, в която е поставен, ще оцелее ли Денди?

Лекарите се надяват Любомир Милчев - Денди да оцелее след тежкия побой, който му бе нанесен в апартамента му в София. Това съобщи говорителят на Окръжна болница Антон Луков.

"Лекарите са направили каквото могат, дали са всичко от себе си, наблюдават го през цялото денонощие. Оттук насетне няма какво повече да се направи от медиците, освен да чакаме да видим дали ще прескочи трапа. Всичко е Божа работа", заяви Луков пред столичен всекидневник.

Денди е поставен в медикаментозна кома, след като бе намерен в безсъзнание с тежки черепно-мозъчни травми в апартамента си в центъра на София на 17 февруари. Денди е бил целенасочено и жестоко бит в главата, а лицето му смазано.

Ако бъде стабилизиран, докторите ще започнат планираната трета черепно-мозъчна операция. На този етап от полицията отказват коментар. Не е изяснено дали Денди е пребит с ръце, или с предмет, но едно е сигурно - травмите му не са причинени от падане, пише "Стандарт".

Коментари

Новини Варна