IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
10:40 | 24 юли 2022
Обновен: 03:25 | 18 април 2024

Двама полицаи бяха ранени при гонка с автомобили

Единият е пострадал при рикошет на стоп патрон

По материала работи: Ставри Таргов
Двама полицаи бяха ранени при гонка с автомобили

Двама полицаи пострадаха при преследване на лек автомобил от местността "Пода" край Бургас до град Средец, след като шофьор не спрял за проверка при подаден сигнал на служители на "Гранична полиция".

Единият от полицаите е бил ранен при опит да бъде спрян преследваният автомобил, когато две полицейски коли са блокирали пътя в центъра на минно селище Върли бряг. Автомобилът блъснал с висока скорост спрените коли и при удара е пострадали служителят на органите на реда.

Той е откаран в бургаската болница и освободен за домашно лечение.

Другият полицай е ранен от рикоширал патрон. Изстрели със стоп патрони са били произведени в опит да бъде спрян автомобила. Вторият пострадал полицай е настанен за наблюдение в хирургичното отделение на болницата.

На кръговото кръстовище на входа на Средец след дълго преследване е спрян лекият автомобил. Задържани са 29-годишен криминално проявен мъж от ямболското село Джинот и 41-годишният му спътник. И двамата са с положителни проби за наркотици. Задържани са за 24 часа.

Разследването на случая продължава, съобщава БНР.

Коментари

Новини Варна