IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
14:20 | 30 ноември 2022
Обновен: 00:57 | 25 април 2024

Кой посегна на Диана? Красивата актриса с пост за насилие

Темида разследва

По материала работи: Ставри Таргов
Кой посегна на Диана? Красивата актриса с пост за насилие

Софийска районна прокуратура се самосезира по повод информацията, оповестена от актрисата Диана Димитрова в профила й в социалната мрежа "Фейсбук", в която се твърди, че преди 5 години по време на снимки е станала жертва на насилие, съобщиха от държавното обвинение.

Вече е образувана преписка и СРП започва проверка по случая. В хода на проверката ще бъдат снети сведения от Диана Димитрова, за да даде подробности за случая. От прокуратурата допълват, че сведения ще бъдат снети и от всички лица, които актрисата посочи и имат отношение към случилото се.

Вчера в публикация, придружена от четири снимки, показващи нанесените ѝ наранявания, Диана Димитрова обясни как преди 5 години е била физически малтретирана от свой популярен колега, при това в присъствието на целия екип на продукцията, в която е участвала по онова време.

Въпреки че актрисата описва подробно случилото се, тя не разкри самоличността на своя насилник.

"5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си? Защо позволих на този... човек да ме ''докосне'' по време на снимки и да се измъкне безнаказано?

Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак?! И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми", написа Димитрова.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, уточняват от Софийската районна прокуратура, съобщава dir.bg.

Коментари

анонимен ( преди 1 година )
Гледай как американските ти колежки имат силна памет и помнят кой и как ги е прелъстил преди 30-40 години, за да станат известни. А сега искат и милиони за това. Ти пак че си се сетила скоро - само пет години. Но и Кичка Бодурова преди години беше казала нещо такова, но дали е завела дело+
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна