IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
16:40 | 5 декември 2022
Обновен: 08:24 | 20 април 2024

Закопчаха актьора Явор Бахаров, пушел трева пред униформени

Това е негов пореден проблем със закона

По материала работи: Ставри Таргов
Закопчаха актьора Явор Бахаров, пушел трева пред униформени

Явор Бахаров бе задържан в София, докато пушел трева пред полицаи. Арестувал го е патрул на 4-о РУ, който видял 37-годишния актьор да употребява марихуана на улицата, разбра "24 часа".

Бахаров е бил отведен в районното. У него не е имало други наркотици освен цигарата, която пушел. Очаква се утре прокуратурата да обвини актьора.

Това е негов пореден проблем със закона. През юни м.г. той получи година условно с 4 години изпитателен срок по дело, че е карал пиян - с 1,43 промила алкохол, и дрогиран с марихуана и кокаин.

Присъдата бе на окръжния съд в Благоевград за случай от февруари 2020 г. На първа инстанция актьорът бе получил ефективно наказание, отново от 1 година. Втората инстанция осъди Бахаров и на "задължителни периодични срещи с пробационен служител", отново за година.

Актьорът има и други присъди, сред които за хулиганство, както и за каране пиян, но по тях е реабилитиран. Затова и през 2021 г. се измъкна с условно наказание.

Заради това, че е в изпитателния срок на старото си осъждане, би трябвало сега Бахаров да получи ефективна присъда, ако бъде признат за виновен.

Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Той бе задържан в неделя вечерта, след като у него било открито малко количество марихуана. Бахаров прекара нощта в 4 РУП в София, след което бе освободен.

Според закона го грози глоба от 1000 лв., но адвокатът му Денислав Асенов заяви пред NOVA, че ще обжалват мярката, ако такава бъде наложена. Самият Бахаров обяви, че случаят бил "незначителен". Той е спрян за проверка след репетиция.

По информация на NOVA у него е открит 0,3 грама коноп /около половин цигара марихуана/. Обвинен е за притежанието ѝ, но това се води по закон "маловажен случай" и към момента е без мярка за неотклонение, т.е., е освободен от ареста.

Коментари

Новини Варна