IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
09:40 | 13 януари 2023
Обновен: 14:26 | 28 март 2024

Мъж с джип блъсна 5 коли и градски автобус

Бягал от полицията

По материала работи: Ставри Таргов
Мъж с джип блъсна 5 коли и градски автобус

Бургаската полиция издирва мъж в неадекватно състояние, направил опит за кражба, а след това при гонка с полицията блъснал пет автомобила и автобус на градския транспорт.

Около 20.00 часа на 12.01.2023 г. е получено съобщение за инцидент, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитвал да издърпа мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на бургаските улици "Христо Ботев" и "Македония".

Междувременно е получен нов сигнал за неправилно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици тъмен джип в посока ж.п. Гара - Бургас, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие.

Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. Забелязвайки ги, неадекватният мъж се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания, потеглил в посока Созопол, блъскайки по пътя си автомобили и автобус от градския транспорт.

От инцидента няма пострадали граждани. Стигайки до пътен възел Созопол, джипът "Гранд Чероки" преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново.

Там спрял, блъскайки се в паркиран лек автомобил, със старозагорска регистрация.

Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители, съобщава БНР.

Коментари

Новини Варна