IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
15:00 | 25 януари 2023
Обновен: 21:38 | 25 април 2024

Атакуват с павета коли в столицата

От СДВР съобщиха, че работят по изясняване на случая

По материала работи: Ставри Таргов
Атакуват с павета коли в столицата

Жители на столичния квартал "Дружба" сигнализират за счупени предни стъкла на автомобили. Вандалските прояви са станали във нощта между събота и неделя, предава БТВ.

Елена Михайлова паркира автомобила си в събота, след като се връща от командировка. Заварва го със счупено предно стъкло.

Според нея в има и други подобни посегателства в квартала. "Не съм го местила умишлено. Имаше оставена плочка. Очакваме записите от камерите и извършителят да бъде заловен", посочи Елена Михайлова.

"Не мога да хвърлям обвинения, без да съм сигурна. В квартала няма паркоместа и няма къде да се паркира - това е проблем, но не смятам, че това е начинът. Не смятам, че автомобилът пречи на някого", допълни собственичката на автомобила.

"Според мен е човек, който се е почерпил, харесал си е някоя кола, видял е паве и е решил, че трябва да счупи стъклото", коментира Андрей Кумбаров, потърпевш от вандалската проява.

От СДВР съобщиха, че работят по изясняване на случая.

Коментари

Новини Варна