IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
13:00 | 28 април 2023
Обновен: 15:47 | 28 април 2024

14-годишен убил с окастрен кол македонец край Слънчев бряг

Причините за жестокото деяние са в процес на изясняване

По материала работи: Ставри Таргов
14-годишен убил с окастрен кол македонец край Слънчев бряг

14-годишно момче е задържано за жестоко убийство край Слънчев бряг. Жертвата е гражданин на Северна Македония, убит с удари с окастрен кол.

Вчера в полицията е получен сигнал, че в гориста местност край курорта е открито мъжко тяло с видими наранявания в областта на главата.

Бургаските криминалисти и с служителите на Районно управление – Несебър, са установили, че тялото е на 49-годишен македонски гражданин, влязъл в България на 24-ти януари през ГКПП – Гюешево.

След проведени множество оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия, сред които разпити, изземване на видеозаписи от охранителни камери в широк периметър, е констатирано, че извършител на убийството е 14-годишен младеж от Несебър.

Той е задържан със заповед за срок до 24 часа.

Същият осъществил деянието чрез нанасяне на удари с окастрен кол. Причините за извършеното убийство са в процес на изясняване, съобщава БНТ.

Коментари

Новини Варна