IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
15:00 | 1 февруари 2024
Обновен: 01:25 | 29 април 2024

Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса - служител на ГДБОП

В момента тя не е на работа, тъй като е в отпуск по майчинство

По материала работи: Ставри Таргов
Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса - служител на ГДБОП

Съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса, който беше разстрелян показно в столичния квартал “Горна Баня”, е служител на ГДБОП. Това потвърди главният секретар на МВР Живко Коцев, който уточни, че жената е била уволнена от структурата, на е възстановена на поста след обжалване от съда.

В момента съпругата на Нотариуса не е на работа, тъй като е по майчинство.

Предстои втори оглед на мястото на покушението. За момента е ясно, че със сигурност по Божанов е стреляно с огнестрелно оръжие. Разследващите ще се опитат да установят и къде точно е бил позициониран стрелеца - в или извън комплекса, в който се е намирал Божанов.

"Открити са доказателства, относими към производството. Установени са ценни свидетели. Има предположения за мястото, откъдето е произведена стрелбата.

То ще бъде огледано, за да се установи посоката на оттегляне и мястото. Близо е до комплекса и ще се установи къде е бил позициониран стрелецът. Касае се за стрелба с огнестрелно оръжие, по свидетелски показания - 2 или 3 изстрела", посочи Живко Коцев, цитиран от "Телеграф".

Коментари

Новини Варна