IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
17:47 | 3 ноември 2015
Обновен: 08:43 | 13 май 2024

Полицаите блокираха ул. "Раковски" в столицата

Те скандираха нецензурни думи по отношение на народните представители в момента

По материала работи: Борис Проданов
Полицаите блокираха ул. "Раковски" в столицата

Полицаите блокираха ул. "Раковски” и движението на автомобили е спряно двупосочно. Столичните полицаи блокираха и движението на кръстовището при СУ "Св. Климент Охридски”.


Те скандираха нецензурни думи по отношение на народните представители в момента, когато преминаваха в шествие покрай сградата на парламента. Бул. "Цар Освободител” също е блокиран в посока Орлов мост. На булеварда изчакват няколко автобуса и тролеи, предаде репортер на БГНЕС.


Пред сградата на МФ се събират все повече служители на реда. Протести на полицаи има в цялата страна в момента, вкл. и Варна. Служителите на реда са затворили проходите Шипка, Маказа, Хаинбоаз, както и АМ Тракия, предаде БНР.


По непотвърдена информация протестират и граничните полицаи, които охраняват границата ни с Турция.


Главният секретар на МВР Георги Костов, който се намира пред сградата на МФ заяви, че по-рано днес е разговарял по телефона с премиера Борисов. Стана ясно, че утре в 8,30 ч. Борисов е повикал в кабинета му да дойдат вътрешният министър Румяна Бъчварова и финансовият министър Владислав Горанов на разговор.


Междувременно от полицейския синдикат СФСМВР изпратиха декларация, в която се казва, че сме свидетели на безпрецедентна атака срещу държавността в България.

Коментари

Новини Варна