IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
14:36 | 16 ноември 2015
Обновен: 22:05 | 24 април 2024

Син преби баща си до смърт след пиянски запой

На сутринта убиецът потърсил приятел, за да заровят трупа

По материала работи: Деян Михайлов
Син преби баща си до смърт след пиянски запой

Безработен мъж от Лом преби до смърт родния си баща след пиянски гуляй. 

Кървавата разпра избухнала в средата на миналата седмица в къща в крайния квартал на Лом "Стадиона". Кирил Миланов на 41 г. и 69-годишният му баща Милан Иванов седнали да пият заедно, но накрая се скарали.

И двамата злоупотребявали с чашката и запоите им обикновено завършвали със свади. Най-често синът се карал с баща си за пари, разказаха съседи пред "Труд". 

Във фаталната нощ от къщата се разнесли викове и удари, а на сутринта Кирил потърсил свой познат и поискал помощ, за да зарови баща си.

Мъжът съобщил в полицията за смъртния случай и криминалистите изпратили тялото за аутопсия. Медиците установили, че пенсионерът е починал от тежки травми. Ребрата му били счупени и пробили белия дроб. 

Кирил Миланов е арестуван за 72 часа и прокуратурата иска постоянното му задържане под стража. В присъствието на адвокат синът направил признания и разказал, че е бил и ритал баща си. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна