IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
10:34 | 23 ноември 2015
Обновен: 12:23 | 24 април 2024

28-годишна се самоуби, синът й също почина

Полицаите открили две предсмъртни писма

По материала работи: Деян Михайлов
28-годишна се самоуби, синът й също почина

28-годишна жена се самоуби, скачайки от кооперация в Бургас, съобщиха от полицията в морския град. Служителите на реда разследват и смъртта на 7-годишния й син.

Сигналът за паднала жена от новострояща се кооперация е подаден вчера следобед. Пристигналият медицински екип констатира смъртта на жената. Установено е, че починалата е 28-годишна бургазлийка.

При извършен оглед полицаите откриват в якето на жената предсмъртно писмо. Трупът е откаран за аутопсия.

Служителите на реда отишли в дома на починалата жена. Там станало ясно, че току-що бащата на 28-годишната е подал сигнал за смъртта на 7-годишния си внук, син на самоубилата се. Детето е починало в леглото си. Страдало е от церебрална парализа и тумор в мозъка.

В близост до детето е открито второ предсмъртно писмо, написано от майка му. В него тя съобщава, че ще сложи край на живота си.

При извършения оглед на трупа на детето не са открити следи от насилие. Тялото е откарано за аутопсия. Работата и по двата случая продължават.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна