IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
10:47 | 21 декември 2015
Обновен: 12:27 | 24 април 2024

Пиян заспа в чужда кола, осъдиха го

Влязох само да се стопля малко, оправдава се осъденият

По материала работи: Деян Михайлов
Пиян заспа в чужда кола, осъдиха го

Четири месеца условно лишаване от свобода даде Пловдивският районен съд на жител на село Ягодово, който противозаконно проникнал в чужд автомобил и заспал в него.

Престъплението е извършено на 26 ноември. Предната вечера безработният Васил Асенов бил на разпивка с компания в областния град. Посреднощ се прибрал пеша до селото, където пребивавал временно.

Тъй като бил прилично почерпен, загубил ориентация и не успял да намери квартирата си. Разбил стъклото на паркиран автомобил на една от улиците и легнал на задната седалка, пише "24 часа".

В това състояние го намерил сутринта синът на собственика на колата, който тръгнал да води дъщеря си на училище. Мъжът отключил предната врата и с изненада видял, че отзад спи непознат.

"Влязох само за малко да се стопля, а пък съм задрямал", оправдал се Асенов. Според съдебното решение той ще трябва да покрие и нанесените материални щети на возилото, оценени на 100 лева.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна