IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
10:28 | 25 декември 2015
Обновен: 12:28 | 24 април 2024

Полицията издирва стрелецът на Околовръстен път

Раненият е във ВМА без опасност за живота

По материала работи: Деян Михайлов
Полицията издирва стрелецът на Околовръстен път

Полицията продължава издирването на извършителите на стрелбата срещу полицай снощи, научи БТА от полицейски източници.

На 24 декември малко след 21 часа джип, който е преминавал покрай караулката на Околовръстния път, е намалил скоростта и от него неизвестно за сега лице е произвело няколко изстрела. Един от тях е улучил полицай в крака.

Веднага след стрелбата джипът с бърза скорост е напуснал мястото на инцидента в посока Самоков. Автомобилът не е бил спиран от полицаите.
30-годишният полицай е без опасност за живота, откаран е във ВМА, пише БТА. Прострелната рана е в ходилото на десния крак.

Прокуратурата вече е уведомена за случая, Досъдебното производство за сега се води срещу неизвестен извършител, като по-късно днес се очаква всички материали по случая да бъдат докладвани на дежурен прокурор в СГП.

В търсене на извършителите е ангажиран допълнителен полицейски състав. Мястото на инцидента и в този час остава отцепено, а полицейското присъствие в района е засилено.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна