IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
12:01 | 3 януари 2016
Обновен: 12:17 | 27 април 2024

Война срещу домашни кучета в Пловдив

Неизвестен съобщава, че е оставил отрова за " помиярите"

По материала работи: Борис Проданов
Война срещу домашни кучета в Пловдив

Със заплашителни бележки по вратите на гаражи осъмна в първия ден на годината пловдивският квартал Изгрев, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.


Неизвестен съобщава, че е оставил отрова за " помиярите". В Пловдив бездомните кучета, обаче, отдавна не са проблем, а бележките очевидно са адресирани до собствениците на домашни кучета. На третия ден от новата година бележките са свалени, но из квартала се говори, че има отровени животни.


В друг пловдивски квартал „Кършияка” пак бележки, този път от любители на кучетата, предупреждават за пет убити животни с отровата ланат. Тя предизвиква епилептични гърчове, а животното издъхва до половин час. От уста на уста се разказва за жена, която извела кученцето си на разходка и то починало на връщане. lВ бележките, залепени до кучешките площадки, се говори за повече от пет отровени кучета в Кършияка. Страхът сред хората, които отглеждат кучета, расте. Засега не е ясно дали полицията работи по въпроса.

Коментари

Новини Варна