IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
21:14 | 28 януари 2016
Обновен: 23:04 | 10 март 2024

Полицаи в публиката на маскарадните игри в Перник

Униформените ще бдят за ловки джебчийки

По материала работи: Борис Проданов
Полицаи в публиката на маскарадните игри в Перник

Полицаи ще бъдат сред публиката по време на фестивала в Перник. Специалният екип ще работи за предотвратяване на джебчийски кражби.


Целият състав на ОДМВР-Перник ще се грижи за реда и спокойствието на гражданите и участниците в ХХV Международен фестивал на маскарадните игри, който започва утре. Ще им помагат и служители от главната дирекция "Национална полиция" и от дирекцията "Жандармерия", стана ясно на съвместна пресконференция на ОДМВР и община Перник.


Набелязани са и мерки срещу евентуални инциденти. Ще дежурят и екипи на Центъра за спешна медицинска помощ и на противопожарната служба.


Полицаи ще има и на всички невралгични кръстовища. Твърде е възможно на места светофарите да бъдат изключени и движението да се регулира ръчно с цел избягване на задръстванията, предупредиха от ОДМВР.


Със заповед на кмета Вяра Церовска в центъра на Перник се въвеждат ограничения в движението. Началникът на сектора "Пътна полиция" Слави Лазов призова перничани и гостите да ползват паркингите на големите хипермаркети, намиращи се в централната градска част.


dnes.bg

Коментари

Новини Варна