IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
18:58 | 15 септември 2016
Обновен: 13:02 | 24 април 2024

Миряни се млатиха за паркомясто на Кръстовден

Млад мъж от Самоков пострада при сбиване в Рилската обител

По материала работи: Борис Проданов
Миряни се млатиха за паркомясто на Кръстовден

Млад мъж от Самоков пострада при сбиване в Рилската обител навръх Кръстовден. Скандалът между Ангел М. от Самоков и опонента му от Дупница възникнал на паркинга пред входа на Рилския манастир. 19-годишният Ангел М. бил със семейството си и роднини от село Продановци.


По първоначална информация между групата от Самоков и семейство от Дупница възникнал спор за отнето предимство при паркиране, последвали остри реплики и закани и кавгата бързо прераснала в сбиване. При физическата саморазправа пострадал сериозно Ангел, който има контузия на рамото, пише struma.bg.

 

Служители от РУП - Рила реагирали своевременно и ситуацията е овладяна. Сигнал за инцидента е подаден и на тел. 112, на място пристигнал и екип на Спешна помощ - Рила. Придружаван от баща си, пострадалият младеж е транспортиран с линейка до благоевградската болница. След лекарски преглед в спешно отделение тежки травми и наранявания по тялото му не са установени и е освободен за домашно лечение. Другият водач, който е около 40-годишен, също е пострадал, той има нараняване в областта на веждата.

 

Сбиването помрачи празника на хората, станали случайни свидетели на грозната сцена. Служители от ОД на МВР - Кюстендил работят по случая.

Коментари

Новини Варна