IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
11:53 | 15 ноември 2016
Обновен: 10:29 | 20 април 2024

Прокуратурата в Бургас разследва случая с грубата треньорка

Скандалните кадри бяха направени ден преди старта на Държавното първенство за ансамбли

По материала работи: Пламен Янков
Прокуратурата в Бургас разследва случая с грубата треньорка

Районната прокуратура в Бургас се самосезира и назначи проверка заради инцидента с треньорката по художествена гимнастика Елена Симеонова, която бе заснета да се държи агресивно с една от състезателките си по време на тренировка, предаде БНТ.

 

Скандалните кадри бяха направени ден преди старта на Държавното първенство за ансамбли, което се проведе в морския град. Назначената проверка трябва да приключи до края на месеца, след което прокуратурата ще постанови дали да бъде възбудено наказателно производство, или случаят ще остане при социалните.

 

Прокурор Христо Колев - говорител на Районна прокуратура - Бургас: "След самосезирането сме уведомени от социалните служби, че е проведен координационен механизъм, който е задължителен, когато социалните служби преценят, че се касае за дете в риск. За този координационен механизъм сме уведомени и материалите от проведения такъв с участието на социални служби, педагози полиция и инспектор по детска педагогическа стая, ще бъдат изпратени и присъединени към проверката, която вече е възложена от прокуратурата."

Коментари

Новини Варна