IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
14:15 | 24 ноември 2016
Обновен: 10:40 | 20 април 2024

3 дни арест за пияна майка, сипала ругатни в школо

Кирилка си пийнала, влязла и крещяла в коридора на училището

По материала работи: Пламен Янков
3 дни арест за пияна майка, сипала ругатни в школо

Три денонощия ще лежи в ареста пияна майка, обиждала учителки на детето си, предаде dnes.bg.

 

Миналия четвъртък в основното училище в петричко село, около 11 часа пристигнала в нетрезво състояние майка на едно от децата. Още с влизането си в училището Кирилка се запътила към учителската стая на втория етаж. В този момент била забелязана от общ работник, на когото направило впечатление, че жената е в нетрезво състояние.

 

Той поискал да я спре, но тя го нарекла "Глупак" и продължила по коридора. Тогава излязъл учител и видял разправията. Знаел, че детeто на жената не е на училище, защото е болно, и я помолил да напусне сградата. 

 

Пияната майка обаче продължила да вика по коридора и наизлезли още учители и деца. Нарекла учителките "маймуни", "к***и и проститутки", сипела ругатни и нецензурни думи към тях. Успели да я изведат от сградата, а директорката се обадила на полицията. 

 

Униформените задържали майката, съставили й акт за дребно хулиганство. Пред съда тя отрекла да е обиждала преподавателите, но свидетели потвърдили, че това дори не е инцидентен случай.

 

Заради непристойната й проява, съдът й даде три денонощия задържане в полицията.

 

Четете още Удариха колоездач на улица „Вяра“

Коментари

Новини Варна