IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
16:39 | 8 декември 2016
Обновен: 16:03 | 1 май 2024

Баба Донка “нахрани” със 125 бона апашите, сега няма какво да яде

Останах без стотинка, тюхка се сега възрастната жена

По материала работи: Пламен Янков
Снимка nova.bg

Баба Донка не спира да плаче. Жената, доверила се на непознат мъж, му дала всичките си спестявания, които събирала в продължение на години от наеми.

 

Мъжът, който я излъгал, се представил за приятел на сина й. Обяснил, че спечелил от тотото, но му трябват малко пари, а в момента няма възможност да ходи до банката. Баба Донка му дала първите 5000 лева.

 

После наглецът предложил на наивната жена да си купи апартамент, на изгодни цени - като за нея. Жената пак не се усъмнила и дала останалите пари. И така на няколко транша възрастната жена дала общо 125 000 лв. на телефонните измамници.

 

Сега баба Донка кърши ръце и плаче: "Останах без стотинка! Не спирам да "превъртам" и да мисля как стана всичко", тюхка се възрастната жена пред Нова тв, цитира dnes.bg.

 

Вчера ви разказахме за удара на годината и премеждията на 76-годишната жена, която е от София и живее сама, тъй като синовете й работят в чужбина.

 

От полицията съобщиха, че бабата е собственик на няколко имота в столицата. Част от парите вероятно е държала у дома си, а друга е изтеглила от банка.

 

Случаят се разследва от второ РПУ и СДВР. Тепърва ще се проверяват и банкови транзакции за теглене на пари от жената.

 

Четете още Отмъкнаха вещи за 3 млн. лева от дома на бизнесмен

Коментари

Новини Варна