IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
15:19 | 23 януари 2015
Обновен: 22:01 | 24 април 2024

Едва 30 на сто от британците са доволни от живота

69 процента се чувстват като в капан

По материала работи: Златина Добрева
Едва 30 на сто от британците са доволни от живота

Едва 30 процента от британците са доволни от живота си. Повечето се притесняват за пари, потиснати са от безперспективни връзки и безинтересната си работа, съобщава в. "Дейли телеграф".
40 процента от анкетираните 2000 души са недоволни от живота си, а 69 процента се чувстват като в капан. Щастливи са само седем процента.
На първо място сред безпокойствата на британците е страхът от остаряване, а на второ - притесненията за безопасността на спестяванията им и за финансовото бъдеще. На трето място е липсата на енергия. Следват храненето, дълговете, безработицата, стресът в службата. Освен това анкетираните се безпокоят за външния си вид и дали са привлекателни и обичани.
Въпреки че 69 процента се чувстват като в капан, повечето не правят никакви усилия да променят нещо, защото не знаят от къде да започнат.
"Много хора се заричат да променят живота си от януари, но установяват, че това е трудно и в крайна сметка са изправени срещу януарска депресия. Резултатите показват, че за щастието са по-важни малките позитивни промени в начина на живот. Това е по-добър метод от поставянето на драстични непостижими цели", каза Джейкъб Фулър от направилата изследването фирма за електронни цигари blu eCigs.
dnes.bg

Коментари

Новини Варна