IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Свят
10:00 | 7 септември 2021
Обновен: 02:04 | 27 март 2024

Драма в автосалон: Дилърът ти обяснява, ти даваш газ и през витрината (ВИДЕО)

Продажба на нова кола завърши с двама ранени

По материала работи: Слав Велев
Драма в автосалон: Дилърът ти обяснява, ти даваш газ и през витрината (ВИДЕО)

Покупката на нов автомобил и особено моментът на нейното получаване е много вълнуващо събитие за всеки купувач, но има и изключения. Такова е индийския собственик на Tata Tiago, който едва не уби пешеходец и не загуби собствения си живот, пише AutoMedia.

Кадри от камера за видеонаблюдение в дилърски център на Tata в град Хайдерабад показват, как собственикът на сивото Tiago седи зад волана на автомобила, докато продавачът е застанал до вратата на автомобила и разяснява някои от основните характеристики на превозното средство.

По информация на местния вестник Telangana Today, клиентът е поставил лоста на скоростите в положение Drive и е натиснал газта. Големият стъклен прозорец е отворен, като зад него се намира рампа, на която изкарваните от магазина коли се поставят, за да бъдат свалени на нивото на земята. В случая обаче автомобилът ускорява, преминава през рампата и пада на тротоара долу.

Няма снимки на автомобила след инцидента, но се съобщава, че водачът е получил сериозни наранявания, като е блъснал и преминаващ пешеходец. Двамата са откарани в местна болница, а полиция разследва случилото се. Засега липсват данни, че клиентът се е опитал да избяга с колата, по-скоро неволно е дал газ и не е успял да натисне спирачката.

Още новини от света на автомобилите ще откриете на AutoMedia

Коментари

Новини Варна