IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
13:30 | 27 септември 2021
Обновен: 06:14 | 26 март 2024

Истории от тайгата: Путин заведе Шойгу на палатка (ГАЛЕРИЯ)

Две мечки приближили до лагера, но не посмели да доближат палатките на президента и министъра на отбраната

По материала работи: Слав Велев
Истории от тайгата: Путин заведе Шойгу на палатка (ГАЛЕРИЯ)

Снимки: Фейсбук/Владимир Путин

Руският президент Владимир Путин демонстрира страстта си към природата и приключенията в социалната мрежа. Негов верен другар отново бе министърът на отбраната Сергей Шойгу. "Сибирската тайга, царството на мечките - най-добрите места за почивка от хората и суетене. Владимир Путин и министърът на отбраната Сергей Шойгу прекараха три дни на безлюдни места в дивата природа. Нощувка в палатков лагер, риболов и съзерцание на природните красоти на резерват Саяно-Шушенски", съобщиха от московската песслужба.

В една от нощите две мечки дори се приближили до палатковия лагер, като следите им били открити на сутринта. Но те не посмелида доближат палатките на президента и министъра на отбраната, отбелязват от Кремъл. "Общо по тези места има население от 600 мечки - не можете да си представите истинска Русия без мечки. Полезно е всеки да посети такива невероятни места, за да разбере света, който ни заобикаля и да си почине от хаоса на външния свят. Добре дошли в Сибир!", добавят от президентството.

Коментари

Новини Варна