IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
11:45 | 2 март 2022
Обновен: 23:29 | 28 април 2024

Красавица с калашник. Мис Лена не цепи басмата на руснаците: Ще видите!

Бивша миска на Украйна хвана оръжието и се закани: Нашествениците ще умрат на наша земя!

По материала работи: Слав Велев
Красавица с калашник. Мис Лена не цепи басмата на руснаците: Ще видите!

Анастасия Лена, бивша Мис Украйна, се зарече да брани страната си от руските нашественици, обещавайки, че те "ще умрат на наша земя." Лена, която представляваше Украйна в конкурса Miss Grand International през 2015 г., пусна видео в Инстаграм, на което се упражнява с огнестрелно оръжие на стрелбище.

"Тренираме. Нашествениците ще умрат на наша земя! Целият свят ще види това! Почакайте и вижте какво ще се случи", пише Лена. В коментар към своя снимка в Инстаграм Лена пише: Аз не съм в армията, а просто жена, просто нормален човек. Просто човек, като всички в моята страна. Също така от години съм състезател по еърсофт. Бившата кралица на красотата, която е родена в столицата Киев, продължава: "Ние ще победим!", пише "Телеграф".

Правителството на Украйна призова гражданите да се включват в защитата на страната, след като руският президент Владимир Пурин разпореди на армията си да нахлуе. Президентът на Украйна Владимир Зеленски подписа указ за обявяване на обща мобилизация. По-рано стана ясно, че за всички мъже между 18 и 60-годишна възраст влиза в сила забрана за напускане на страната. Информацията бе съобщена от граничния контрол на Украйна. Мярката се въвежда, за да се гарантира отбраната на страната и ще продължи да действа до края на военното положение.  

Коментари

Новини Варна