IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Свят
12:30 | 2 март 2022
Обновен: 14:31 | 18 април 2024

Кралицата "прескочи трапа", победи и COVID на 95 г.

Елизабет Втора се завърна към задълженията, успя да види правнуците си

По материала работи: Слав Велев
Кралицата "прескочи трапа", победи и COVID на 95 г.

Елизабет Втора вече е добре и може да се вижда без проблем със своите роднини. Това съобщиха кралски биографи, уточнявайки, че тя се е срещнала със своите правнуци в просторния двор на замъка Уиндзор. Това става повече от седмица след като бе обявено, че е с коронавирус.

На събирането на открито са присъствали Кейт Мидълтън и принцеса Беатрис, които довели децата си, за да видят своята прабаба, която вече е провела няколко онлайн срещи по работа.

Заради пътуването си до Америка, принцеса Юджийн, съпругът ѝ Джак Бруксбанк и синът им Август не успели да присъстват, но ѝ изпратили поздрави, обяснява Ребека Инглиш пред Daily Mail. И допълва, че те гостуват на Хари и Меган, където със сигурност са прекарали незабравими моменти с техните деца - Арчи и Лилибет.

Кралицата трябваше да отмени своите ангажименти заради коронавируса, сред които и виртуалните. На 2 март тя трябваше да проведе дипломатическа среща в Уиндзор, но по-късно от екипа ѝ обясниха, че отлагането не се дължи на войната в Украйна, а заради нейното възстановяване. Ако срещата не бе отложена, кралицата трябваше да разговаря и да се ръкува със стотици членове на Дипломатическия корпус и да изрази позицията си за случващото се в чужбина.

"Нейно Величество продължава с леки задължения. Няма предвидени други ангажименти за тази седмица", каза неин говорител миналата седмица, посочвайки, че за известно време тя само ще отваря червените си кутии и ще подписва официални документи.

Коментари

Новини Варна