IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Свят
13:00 | 18 февруари 2022
Обновен: 07:25 | 23 април 2024

Чарлз пипна COVID, кралицата го закъса

Елизабет II шокира: Не мога да се движа

По материала работи: Слав Велев
Чарлз пипна COVID, кралицата го закъса

Британската кралица Елизабет II каза пред членове на кралския двор, че не може да се движи добре, по време на първия си присъствен публичен ангажимент, откакто синът ѝ принц Чарлз се зарази с коронавирус.

Престолонаследникът принц Чарлз, който е на 73 години, миналата седмица се оказа заразен за втори път с коронавирус. Източникът от двореца каза, че 95-годишната кралица не проявява симптоми на инфекцията, но ситуацията се наблюдава.

Във вторник кралицата бе заснета по време на виртуални аудиенции с новите посланици в Обединеното кралство на Естония и на Испания по видеовръзка. В сряда от двореца съобщиха, че тя е приела отиващия си и новоназначения министри на отбраната в замъка Уиндзор.

"О, аз съм тук", казва кралицата, подкрепяйки се на бастун, когато двамата министри влизат в залата, както се чува на видеозапис от срещата. На въпрос как се чувства, кралицата отговаря: "Добре, както виждате, не мога да се движа".

И тя посочва към краката си, преди да се ръкува с министрите. От Бъкингамския дворец отказаха коментар, пише "ДНЕС.bg". Източник от двореца каза, че кралицата се чувства по-скоро скована, отколкото да се е наранила или пък да не е добре.

Коментари

Новини Варна