IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Свят
10:45 | 30 март 2022
Обновен: 16:18 | 25 април 2024

Милионер разби своето лъскаво бяло Lamborghini на парчета ВИДЕО

Рик ван Стипент се опита да излъже, че не е карал бързо

По материала работи: Слав Велев
Милионер разби своето лъскаво бяло Lamborghini на парчета ВИДЕО

Миналата неделя се оказа изключително злощастна за 29-годишния нидерландски милионер Рик ван Стипент. Той се движел с приятел със своето Lamborghini Aventador към автомобилно изложение в Асен, когато внезапно загубил контрол над мощната кола, пише AutoMedia.

Самият Рик ван Стипент твърди, че не е превишил скоростта, но видеото от регистратора на друг автомобил показва друго. То показва белият Aventador на младия милионер лети в лявата лента на магистралата, като се движи поне пъти по-бързо от основния поток. След това обаче явно нещо се е объркало и колата катастрофира.

Снимките от мястото на инцидента показват дълга криволичеща следа от автомобила, който се е завъртял и се е ударил в мантинелата, разпръсвайки отломки по платното, преди да спре напълно. За щастие, при инцидента няма сериозно пострадали, ако се изключи гордостта на собственика.

„Физически съм добре, но не и психически. Загубих най-красивата си кола, но животът стана по-богат“, написа Рик ван Стипент в социалните мрежи.

Младият мъж е натрупал своето състояние, след като създаде компанията Stipt Polish Point. Тя е реставриране на луксозни автомобили, като това включва както модерни суперколи, така и колекционерски класики.

Коментари

Новини Варна