Варна 14°
fallback
Свят
12:15 | 15 юни 2022
Обновен: 12:28 | 29 април 2024

Бързи, смели, сръчни: Крадци обезкостиха BMW само за часове! СНИМКИ

Щетите по „тройката“ са за 20 000 евро

По материала работи: Слав Велев

Обикновено собствениците на автомобили внимателно избират място за паркиране през нощта, като идеята е да ги предпазят от посегателства. В случая обаче това явно не е свършило работа, а и престъпниците са използвали нестандартен подход – вместо да отмъкнат кола, те са я разглобили на място и са откраднали голяма част от детайлите, пише AutoMedia.

Инцидентът е станал в град Хилден (Германия) през миналия уикенда. 22-годишният собственик на седана BMW 3-Series оставил колата през нощта на улицата, а на сутринта случайни минувачи я открили обезкостена и уведомили полицията.

Факт е, че е почти невъзможно да се разпознае марката и модела на автомобила. Крадците са извадили цялата предница, включително броня, фарове, калници, капак и няколко части от двигателния отсек. Предният панел също е отмъкнат заедно със сензорния екран на мултимедийната система и цифровата „приборен“ панел. Откраднати са още волана, скоростния лост и централната конзола, както и няколко елемента на тапицерията на вратите.

Съдейки по елементите, останали в купето, може да се предположи, че пострадалият автомобил е от шеста генерация от 3-Series (F30), произведена между 2012 и 2018 г. Застрахователите са оценили щетите на 20 000 евро, но за собственика май ще е по-добре да си купи нова кола, отколкото да се опитва да поправи тази.

Още новини от света на автомобилите ще откриете на AutoMedia

Автор на статията:
Слав Велев
кражба германия снимки крадци bmw 3 разглобено Хилден
1 коментара
fallback
fallback