Варна 19°
fallback
Свят
12:20 | 20 октомври 2022
Обновен: 12:31 | 28 април 2024

Изгониха украинки от ресторант в Париж с думите: „Да живее Путин! Чао!" (ВИДЕО)

Видеото се появи в Twitter на страницата на заместник-кмета на столицата Жан-Люк Ромеро-Мишел

По материала работи: Слав Велев

Снимка и ВИДЕО: Twitter

Две украински бежанки бяха заснети да бъдат извеждани от парижки ресторант от служител на заведение. Видеото се появи в Twitter на страницата на заместник-кмета на столицата Жан-Люк Ромеро-Мишел, предаде GlasNews.

Във него служител на ресторант Le Cozy Montparnasse прави жест на две украинки да напуснат заведението, обяснявайки, че е привърженик на руския президент. След заминаващите жени работникът в ресторанта казва на френски фразата „Да живее Путин! Чао!".

Украинките, които бяха изгонени от ресторант Cozy Montparnasse в Париж, нарушиха правилата на заведението. Това заяви пред телевизионния канал BFM управителят на заведението, коментирайки скандалния инцидент.

Говорител на ресторанта каза, че жените са посетили тоалетната, но са отказали да направят поръчка, въпреки че правилата гласят, че само гости, които са поръчали нещо от ресторанта, могат да използват тоалетната.

„Те просто не искаха да поръчат нищо и дори принудиха персонала да си губи времето с тях, когато залата беше пълна с клиенти“, каза представител на ресторанта.

Припомняме, че в Берлин украинска бежанка заплаши да погроми кафене "Россия" заради името и дизайна на табелата.

Le LE COSY Montparnasse, restaurant où on a viré deux ukrainiennes hier avec les slogans « viva poutine » ? pic.twitter.com/KvmLpKbqhn

— Kogutyak Volodymyr (@KogutyakV) October 19, 2022
Автор на статията:
Слав Велев
свят париж путин видео ресторант украинки война изгониха да живее Путин Жан-Люк Ромеро-Мишел
0 коментара
fallback
fallback