IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
14:40 | 4 ноември 2022
Обновен: 14:25 | 30 април 2024

Българка изнудва турски политик със скандално видео

44-годишният баща на четири деца е осъществил видео контакт с Айдън Салиева в WhatAspp

По материала работи: Слав Велев
Българка изнудва турски политик със скандално видео

Заместник-кметът на община Ердемли, окръг Мерсин, в Югоизточна Турция - Мехмет Топчу, се оплака от изнудване с голи кадри от българка.

Твърди се, че 44-годишният баща на четири деца е осъществил видео контакт с Айдън Салиева в WhatAspp, където тя е отбелеяза, че е от София. На кадрите тя е танцувала, докато се съблича пред турчина. Топчу също е партнирал на българката. Жената заснела моментите с интимни сцени с Топчу, предава ciddigazete.com, пише GlasNews.

Тя го заплашила , че ще изпрати заснетото на негови приятели и за да не се случи това, зам.-кметът превел няколко пъти по сметка на нашенката пари - веднъж 10 хиляди лири и два пъти по 5 хиляди.

Топчу, който не издържал на изнудването на жената, се престрашил и подал жалба в прокуратурата. Той е категоричен, че не е човекът от кадрите.

Зам.-кметът твърди, че е жертва на кибер терор, акаунтът му е бил „превзет“ и са последвали манипулациите.

„Изнудват ме, това е атака срещу доброто ми име. Ще се боря докрай, няма да позволя да убият репутацията ми“, заяви Топчу.

Засега не е ясно дали въпросната дама наистина е от български произход.

Коментари

Новини Варна