IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
13:00 | 3 февруари 2023
Обновен: 22:57 | 18 април 2024

Двойка ужаси летище: Остави бебето си на чек-ин

Полицията задържа двамата родители

По материала работи: Ставри Таргов
Двойка ужаси летище: Остави бебето си на чек-ин

Двама родители с белгийски паспорти бяха задържани от полицията, след като оставиха бебето си на чек-ин на израелското летище "Бен Гурион", докато се опитваха да летят зад граница, съобщиха израелските медии във вторник.

Двойката пристигнала със закъснение за полета си на Ryanair от Тел Авив до Брюксел във вторник. Бебето нямало билет, но въпреки това родителите му продължили през охраната, за да се качат на полета, оставяйки детето си.

Персоналът на летището забелязал случилото се и се свързал с полицията, която открила родителите и ги отвела за разпит. Мениджърът на гишето на авиокомпанията кометира пред "Jerusalem Post", че целият персонал е бил шокиран: "Никога не сме виждали нещо подобно. Не можехме да повярваме на това, което виждаме."

Според уебсайта на "Ryanair" "бебета могат да бъдат включени в резервация за полет по време на процеса на онлайн резервация". При планиране на пътуване с бебе, на сайта се появява съобщение, в което се посочва, че има такса от 25 евро за всеки еднопосочен полет, който бебето извършва, докато седи в скута на възрастен.

Ако възрастните искат бебето да пътува със столче за кола, трябва да се заплати отделно за седалка, пише dir.bg.

Коментари

Новини Варна