IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Свят
11:20 | 17 април 2023
Обновен: 12:30 | 25 април 2024

Ограбиха Гришо в Барселона

Задигнаха му от ръката часовник за 70 000 евро

По материала работи: Слав Велев
Ограбиха Гришо в Барселона

Снимка: БГНЕС

Григор Димитров е бил обран в Барселона, съобщават испанските медии, цитирани от "24 часа". Хасковлията е в каталунската столица, където ще участва на турнира от сериите ATP 500.

Когато се прибирал от тренировка, крадците шофирали мотори до неговата кола и ударили едно от страничните му огледала с цел да се пресегне, за да го оправи. Димитров направил точно това и в този момент те са отскубнали часовника от ръката му.

Според информация от El Caso и La Vanguardia часовникът е от марката Bianchet и се оценява на около 70 000 евро. Димитров и мениджърът му Георги Стоименов са съсобственици в този швейцарски бранд.

Първоначално българският тенисист не се обадил на полицията, но след това се е явил в полицейския участък и е подал жалба.

Българинът загуби шест места в ранглистата

Григор Димитров загуби шест места в световната ранглиста по тенис. Първата ракета на България от понеделник заема 31-во място в класацията на ATP с 1170 точки.

През миналата седмица 31-годишният Димитров стигна само до втория кръг на турнира от сериите „Мастърс 1000” в Монте Карло и не успя да защити точките си от миналата година, когато игра полуфинал в надпреварата.

Лек спад отчитат и другите водещи български тенисисти. Димитър Кузманов губи една позиция и вече е номер 192 в света. Адриан Андреев пада с 16 места до номер 213, докато Александър Лазаров губи две позиции и вече е номер 284 в ранглистата.

Водач продължава да бъде рекордьорът по седмици като номер 1 Новак Джокович. Сърбинът има 7240 точки в сметката си. Втори с 6770 точки е испанецът Карлос Алкарас, а трети с 5255 точки е норвежецът Каспер Рууд.

Коментари

Новини Варна