IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
15:00 | 25 септември 2022
Обновен: 03:22 | 26 март 2024

Григор от София: Готов съм да чуя "Мачкай, Гришо!"

През 2017 г. той триумфира с титлата на Sofia Open

По материала работи: Слав Велев
Григор от София: Готов съм да чуя "Мачкай, Гришо!"

Това стори с любимото селфи с българските журналисти Григор Димитров сподели с феновете си в Инстаграм.

С широка усмивка, настроение и специални емоции Григор Димитров се наслаждава на първите си мигове на българска земя, след като се завърна, за да играе на Sofia Open.

Голямата българска звезда на световния тенис излезе на централния корт в "Арена Армеец" за първи път от 5 години! През 2017 г. той триумфира с титлата в София. След това целуна корта. "Когато го направих, целунах цяла България", сподели Григор. Сега се завърна на същото място.

Вече направи официални тренировки преди участието си на Sofia Open 2022. Като трети поставен в схемата Григор почива в първия кръг. Във втория ще се изправи срещу победителя от Иля Ивашка и Микаел Юмер. Мачът му ще бъде в сряда или четвъртък.

Григор даде и пресконференция за българските журналисти. Очаквано - залата беше препълнена. А за финал Димитров спази любима своя традиция - да си направи селфи с българските журналисти и фотографи. 

Коментари

Новини Варна