IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
16:15 | 20 юни 2023
Обновен: 20:08 | 3 май 2024

Американец примами млада рускиня в Армения и я преби до смърт

Той захвърлил голото тяло на убитата жена в гората, а окървавените й дрехи разпръснал по магистралата

По материала работи: Слав Велев
Американец примами млада рускиня в Армения и я преби до смърт

Арменските медии, позовавайки се на Следствения комитет на страната, съобщават за убийството на 24-годишна рускиня в Ереван от ръцете на неин познат, 34-годишен гражданин на САЩ.

Според МК, позовавайки се на местни източници, момичето пристигнало в столицата на републиката, за да се срещне с американец, с когото преди това е имала връзка, предаде GlasNews.

Известно е, че двойката се срещнала в Москва, запознали се през 2019 г. Връзката продължила до 2020 г., когато рускинята казала, че мъжът я бие заради силна ревност.

След като рускинята започнала нов роман, бившият годеник започна да я преследва, имало е заплахи срещу нея. Тази година мъжът я помолил да се срещне лично с него и да сложи край на връзката.

Следственият комитет съобщава, че рускинята е отлетяла за Ереван на 4 юни. А на 6 юни майката на момичето казала на полицията, че не може да се свърже с дъщеря си.

Оказало се, че мъжът се срещнал с любимата си на летището с нает от него автомобил и го завел на обяд в ресторант. Оттам той я завел в селската къща, която резервирал по-рано. В същия ден американецът нанася жесток побой на момичето.

Разследването съобщава за смъртоносни удари по главата и тялото.

Той захвърлил голото тяло на убитата жена в гората край Дилижан, разпръснал окървавените дрехи по магистралата. Вечерта се преместил в Грузия, оставил колата и отлетял за Турция.

Сега отделът обяви мъжа за издирване по образувано наказателно дело по факта на убийство.

Коментари

Новини Варна