IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
09:20 | 19 септември 2023
Обновен: 07:22 | 28 април 2024

Пияна шофьорка се опита да съблазни полицай (ВИДЕО)

Ще ме удариш с електрошок? Направи го! Харесва ми, казала младата танцьорка

По материала работи: Слав Велев
Пияна шофьорка се опита да съблазни полицай (ВИДЕО)

20-годишната стриптизьорка Грейс Спунамор се е опитала да съблазни полицай в САЩ, който я арестува за шофиране в нетрезво състояние. За това пише Daily Star, предаде GlasNews.

Момичето се блъснало с колата си в друг автомобил и потеглило с висока скорост, но било забелязано и спряно от бдителен полицай.

Когато полицай Доминик Демедал я спрял на пътя, Спунамор се опитала да флиртува с „красивото“ ченге - този момент е уловен от камерата за наблюдение към униформата на служителя на реда. Когато полицаят я попитал дали има нещо в себе си, видимо пияната танцьорка предложила той „да я претърси много бързо“. По-късно, когато е поканена да влезе в полицейската кола, тя му предложила да посети клуба, в който работи. Момичето е ескортирано до полицейското управление.

"Ще ме удариш с електрошок? Направи го. Харесва ми...", казала младата танцьорка.

Американката шофирала син буик, за който има издадена заповед за престъпление, когато полицай Демедал я забелязал да кара с превишена скорост. След като видял момичето да се блъска в друга кола, полицаят я подгонил и в крайна сметка я спрял.

Според полицая жената изглеждала объркана, неразбирала думите си и имала кръвясали очи, но отрекла да е била в нетрезво състояние. По-късно тя е признала, че е изпила "две двойни чаши" текила, докато е била на гости на приятел, преди да седне зад волана.

Снимка: Youtube/Real Body Cams

След като е разпитана от втори полицай, Спунамор признала, че всъщност е консумирала шест различни напитки.

В крайна сметка тя казала на двамата полицаи, че работи като стриптизьорка. Твърди се, че Спунамор също се е изплюла в лицето на втория полицай, въпреки че този момент не е бил уловен на видео.

Грейс Спунамор е била арестувана за превишена скорост, шофиране в нетрезво състояние и нападение над служител. Тя също така е обвинена в поне едно обвинение за тормоз, включващ телесна повреда.

Разпоредителното заседание по делото е насрочено за 18 септември, а наказателният процес ще започне на 2 октомври.

Коментари

Новини Варна