IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
09:24 | 22 юли 2015
Обновен: 12:53 | 23 април 2024

Доналд Тръмп забърка предизборен скандал

Нарече свой опонент "идиот"

По материала работи: Златина Добрева
Доналд Тръмп забърка предизборен скандал

Милиардерът и кандидат за президентската номинация на Републиканската партия Доналд Тръмп продължи нападките си срещу партийните си съперници в предизборната надпревара, като нарече сенатора от Южна Каролина Линдзи Греъм "идиот" и разкри личния му телефонен номер по време на предизборен митинг, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

"Днес видях този идиот Линдзи Греъм по телевизията, той ме нарече глупак", заяви Тръмп. По думите му преди няколко години Греъм му се обадил по телефона с молба да му помогне с връзки в телевизия "Фокс нюз" и с дарения за кампанията.

"И знаете ли, тогава си казах, какъв е тоя тип, някакъв просяк", заяви Тръмп на митинга в Блъфтън, Южна Каролина. "Той ми даде телефонния си номер и аз го записах. Не знам дали това е правилният номер, но пробвайте да му звъннете", добави Тръмп и прочете пред събралите се номер с вашингтонски код. По-късно изборният щаб на сенатора потвърди, че това е неговият номер.

Публикувани в понеделник резултати от социологически анкети, проведени от в. "Вашингтон пост" и телевизия Ей Би Си, показват, че Доналд Тръмп уверено води сред претендентите за Белия дом от Републиканската партия, отбелязва ТАСС, цитирана от БТА.

Коментари

Новини Варна