IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
14:30 | 22 юли 2015
Обновен: 21:15 | 27 април 2024

Принц Джордж навърши две години

Празненството ще бъде в резиденция Анмър хол

По материала работи: Златина Добрева
Принц Джордж навърши две години

Принц Джордж празнува днес втория си рожден ден.
Макар да е малко дете, Джордж създава впечатление, че е грижовен по-голям брат, който привлича като магнит камерите, пише АП, цитирана от днес.бг.

Нова официална снимка на Джордж - първото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе публикувана от двореца Кенсингтън, за да се отбележи събитието. На нея се вижда, че Джордж е усмихнат и е носен на ръце от баща си.

Очаква се кралската двойка да отпразнува рождения му ден в провинциалната си резиденция Анмър хол на територията на кралското имение Сандрингам.

Джордж, който е трети поред в наследяването на престола, привлича медийното внимание от раждането си на 22 юли 2013 г.

Въпреки крехката си възраст, той вече се справя с медийния интерес - нещо, с което ще е свързана голяма част от живота му. Когато посети майка си и новородената си сестра принцеса Шарлот през май, той поиска с жестове от баща си да го вдигне на ръце, за да види събралите се извън болницата фотографи. Този миг, уловен от фотографите, предизивика почти същото внимание като онова, което обгръщаше бебето Шарлот. На снимките се вижда, че Джордж и Уилям носят сини пуловери.

Джордж открадна шоуто и на кръщенето на Шарлот. Той очарова събралите се за събитието тълпи, тъй като държеше за ръка баща си. Джордж бе заснет изправен на пръсти, за да хвърли поглед към сестра си в бебешката й количка след кръщенето. Официални снимки, публикувани от двореца, показват също Джордж в ролята на по-голям брат. На тях се вижда, че той целува сестра си по челото.

Известно е, че майка му Кейт определя модните тенденции, а сега става ясно, че Джордж вече е тръгнал по стъпките й. Британски медии пишат с възторг за "ефекта Джордж" - онова, което той носи, се разпродава за часове. Става въпрос за гащеризон, с който е облечен по време на една от първите си публични появи, и за обувки, които носи на благотворителен мач по поло. Малкото дете дори попадна в списъка с 50-те най-добре облечени мъже във Великобритания за 2015 г. на сп. "Джи Кю" заедно с дядо си принц Чарлз.

Коментари

Новини Варна