IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Свят
20:33 | 25 юли 2015
Обновен: 05:30 | 24 април 2024

Истерия в Кения покрай посещението на Обама

Кръщават децата Еър Форс Уан, Барак и Мишел

По материала работи: Слав Велев
Истерия в Кения покрай посещението на Обама

Редица бебета в Кения бяха кръстени в чест на дошлия на посещение президент на САЩ Барак Обама, като някои родители даже избраха названието на президентския самолет, предаде Франс прес.

 

"Реших да нарека сина си Еър Форс Уан Барак Обама, за да можем всички да помним това посещение на Обама в Кения, защото това е благословия", каза майката Люси Акини от Когело - родното село на предците на президента Обама в западната част на Кения.

 

Люси Атиено от същото село решила да нарече сина си само Еър Форс Уан.

 

"Казаха ми, че това е най-добрият самолет, защото превозва най-силния шеф на САЩ, който е и кениец", обясни тя.

 

В Когело живеят вече много деца, които се казват Барак Обама. Само през изминалата нощ обаче още осем бебета получиха това име и презиме в болницата в Кисуми, регионалната столица.

 

Три момиченца пък получиха имена като тези на съпругата и дъщерите на президента на САЩ: Мишел, Малия и Малия Саша са родени снощи.

 

"Не бих могъл да нарека дъщеря си другояче", каза Уилкистър Анианго, който комбинира имената на двете дъщери на президента Малия и Саша за своята новородена дъщеричка.

 

 

Коментари

Новини Варна