IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Свят
16:32 | 10 септември 2015
Обновен: 15:48 | 23 април 2024

Разврат, содомия и наркотици - ИД за Запада

Снимката на малкия Айлан, този път използвана от терористите

По материала работи: Деян Михайлов
Разврат, содомия и наркотици - ИД за Запада

Шокиращата снимка на Айлан Курди, удавеното детенце, което изхвърли водата на турските брегове сега е използвана именно от онези, от които семейството на момчето бягаше, пише вестник Гардиън. 

Ислямска държава публикува снимката му с предупреждение, че онези, които бягат от Сирия, заслужават съдбата си. Публикацията е в статия за английската версия на списание Дабик, онлайн издание на Ислямска държава в Ирак и Леванта. 

Озаглавена е ''Опасността от напускането на Дарул-Ислям'', или ислямските земи, термин с който Ислямска държава обозначава самопровъзгласения си халифат в Ирак и Сирия. 

Според статията бежанците от Сирия извършват ''сериозен и опасен грях'', търсейки убежище в Запада. Изданието допълва, че това е такъв грях, че хвърля сянка върху живота и душата на децата на бягащите. 

''За съжаление, някои сирийци и либийци са склонни да рискуват живота и душите на онези, които са длъжни да отгледат под думата на Шариата – техните деца – и жертват много от тях по време на опасното пътуване до земите на жадуващите за война кръстоносци, живеещи в атеизъм и цинизъм'', се казва в статията. 

Изданието допълва – ''В западните страни бежанците и техните семейства са под постоянна заплаха от разврат, содомия, наркотици и алкохол, дори и да не станат вероотстъпници!''. Напускането на халифата водело до ''опасността децата и внуците ни да изоставят исляма заради християнство, атеизъм или либерализъм.'' 

И докато много европейци се опасяват какво ще се случи след разселването на сирийци и твърдят, че това ще промени характера на Европа, Ислямска държава се тревожи за обратното нещо. 

''Ако бягащите не прегрешат, то те ще забравят езика на Корана – арабския – от който те са заобградени в Шам (Сирия), Ирак, Либия и навсякъде другаде, което би направило завръщането към религията по-трудно'', коментират терористите. 

Статията също така споменава някои удавените в Средиземно море, както и загиналите в Австрия и смята, че тези трагедии трябва да ''отворят сърцето'', с призив към религиозните мюсюлмани да започнат религиозна миграция. 

Според идеологията на Ислямска държава, всички мюсюлмани по света трябва да предприемат ''хиджра'', или преселение, към халифата в Сирия и Ирак. А всеки, който се отправя в обратна посока, към християнски държави ще намерят само ''убежище в Ада'', заключава статията.

Коментари

Новини Варна