IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
15:26 | 11 септември 2015
Обновен: 15:51 | 23 април 2024

ИД на лов за секс робини сред вдовиците на джихадисти

За целта в Мосул е изпратена женската полиция на джихадистите

По материала работи: Деян Михайлов
ИД на лов за секс робини сред вдовиците на джихадисти

„Ислямска държава" набира секс робини сред вдовиците на джихадисти, съобщи италианската информационна агенция АСКА Нюз, като се позова на официален кюрдски говорител.

"Ислямска държава" се нуждае от секс робини за своите бойци и изпрати женската си полиция в Мосул, Северен Ирак, на лов за вдовици в града. Целта е те да бъдат вербувани за "сексуален джихад", се посочва в информацията.

"Служителки от бригада "Ал Ханзаа" (женската полиция на ИДИЛ - Ислямска държава в Ирак и Леванта) регистрират личните данни на вдовици, за да ги принудят да практикуват сексуален джихад с бойци на организацията в Мосул.

Полицайките на "Халифата" са приканили вдовиците, чиито имена не фигурират в списъците, да се явят в поделенията на женската бригада "Ал Ханзаа", като са заплашили със строги санкции всяка, която наруши разпореждането", е заявил официалният говорител на Демократическата партия на Иракски Кюрдистан (ПДК) Саид Мамзуни, цитиран от АСКА Нюз.

Мосул е административен център на иракската провинция Ниневия и се намира на 400 километра северно от Багдад.

Коментари

Новини Варна