IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Свят
17:49 | 27 август 2014
Обновен: 09:11 | 17 април 2024

Британка погълна мега голям бургер, който се равнява на 15 000 калории

Британка погълна мега голям бургер, който се равнява на 15 000 калории

По материала работи: Деян Михайлов
Британка погълна мега голям бургер, който се равнява на 15 000 калории

В битката жена срещу храна дребна британка надделя над чудовищен сандвич, съдържащ 15 000 калории, пише в. "Дейли експрес". Ема Долтън - 25-годишна счетоводителка, чиито ръст не надхвърля 160 сантиметра, е първата от 250 души, успяла да се справи с предизвикателството.

Преди близо пет месеца Бъз Търстън-Джоунс, собственик на заведение в Саутхемптън, "хвърля ръкавица" на клиентите си - да се преборят с чудовищната "Американска закуска на Бъз" за 45 минути. Гигантският бургер съдържа парче стек, осем резена бекон, осем резена кашкавал, маруля, домат, червен лук, четири пържени яйца и гъби и наброява внушителните 15 000 калории.

"След близо пет месеца, през които никой не успя да се справи с бургера, се появи тази дребна женица и разби всички. Обикновено с един сандвич пируват семейства от между четири и шест човека, като го режат на парчета като торта", разказва Бъз Търстън-Джоунс.

Дребната Ема Долтън, наричана от приятелите си "човешка прахосмукачка", на свой ред казва за предизвикателството: "Беше забавно и дори не преядох". За нея това не е първата битка жена срещу храна. Участвала е в подобни предизвикателства в САЩ, и на други места в Англия, и вече се готви за следващото.

Коментари

Новини Варна