IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
14:47 | 10 октомври 2014
Обновен: 13:23 | 25 март 2024

Свалиха пътник от самолет, пошегувал се, че има ебола

Свалиха пътник от самолет, пошегувал се, че има ебола

По материала работи: manager
Свалиха пътник от самолет, пошегувал се, че има ебола

Зевзек се пошегува, че е болен от ебола и предизвика суматоха на борда на американски самолет. Той беше свален с ескорт от медицински екип и в специално защитно облекло, съобщават медиите отвъд океана. "Признанието", че е заразен със смъртоносния вирус, пътникът направил в сряда на борда на самолет на "Американ еъруейс" от Филаделфия за Пунта Кана. "Просто се шегувах", обяснява по-късно 54-годишният мъж, става ясно от видеоклипове, разпространени социалните мрежи. Въпреки признанието за шегата здравни служители със сини предпазни костюми и респираторни маски отвеждат зевзека от самолета.
Изследванията установили, че той не е заразен с вируса, но думите му предизвикали буря от страх, тревога и възмущение сред пътниците и екипажа.
"Мисля, че човекът, който го е казал, е идиот, и ще го кажа направо, а ако ме чувате - толкова по-добре!, обявила на всеослушание по бордовата уредба стюардеса, преди мъжът да бъде свален от самолета.
Вместо да прекара, както планирал, двуседмична почивка в Доминиканската република, вчера той беше върнат в САЩ.

Коментари

Новини Варна