Варна 16°
fallback
Култура
10:43 | 20 август 2018
Обновен: 01:42 | 29 април 2024

Звездите от „Жената чудо 1984“ почетоха култовия хит „Клуб Закуска“

По материала работи: Деян Михайлов

Звездите от „Жената чудо 1984“ почетоха култовия хит „Клуб Закуска“. Знаем, че продължението на „Жената чудо“ ще се развива през 80-те. В тази връзка звездите от филма решиха да отдадат почит на един от култовите хитове за това десетилетие – „Клуб Закуска“. Те позираха точно като актьорите от плаката на филма.

Гал Гадот, Крис Пайн, Кристен Уиг, Педро Паскал и режисьорката Пати Дженкинс са заели същите пози като звездите от „Клуб Закуска“ – Моли Рингуолд, Антъни Майкъл Хол, Джъд Нелсън, Али Шийди и Емилио Естевес. Разбира се, Диана Принс не е забравила своята златна тиара.

В „Жената чудо 1984“ принцесата на Амазонките ще се изправи срещу доктор Барбара Минерва, известна още като злата Чита. В ролята й ще видим Кристен Уиг, за която това ще е първо подобно злодейско превъплъщение. Предполагаме, че тя ще демонстрира и своето страхотно чувство за хумор. Крис Пайн се завръща към ролята си на Стив Тревор, а към тях се присъединява и Педро Паскал, който май също ще е на страната на лошите.

„Клуб Закуска“ излиза през 1985 г. и моментално се превръща във фаворит на зрители и критици. Създателят на едни от най-популярните младежки комедии Джон Хюс разказва приключенията на петима ученици от различни класове, принудени да изтърпят наказание заедно. Филмът е един от най-популярните, посветени на отношенията в училище, а петимата актьори са известни като членове на групата „Брат Пак“.

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback