IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Култура
20:17 | 16 март 2015
Обновен: 11:59 | 11 май 2024

Продукция със Стоян Радев с диплом от „София филм фест“

„Събирач на трупове“ получи висока оценка

По материала работи: Борис Проданов
Продукция със Стоян Радев с диплом от „София филм фест“

Българският филм „Събирач на трупове“ с варненския актьор Стоян Радев в главната роля взе почетен диплом от международното жури на „София филм фест“. В ролите са още Теодора Духовникова, Михаил Билалов, Лидия Инджова, Стефан Щерев.


„Един мъж трябва да мине през ада на любовта, за да открие истинската любов. Ицо кара линейка, с която събира трупове в София. Той се влюбва в Катя, но тя е метреса на гангстер. Ицо убива своя съперник и така си разчиства сметките със злото в своето детство. Неочаквано той открива, че Катя също е обсебена от злото, а истинската любов е другаде...“, разказва кратката анотация на филма.


За Стоян Радев, носител на „Икар“ за главна мъжка роля за театралния спектакъл „Ричард III”, това е поредното участие в киното. Той се е снимал още в „Дзифт“, „Моето мъничко нищо“, „Рапсодия в бяло“, както и в тв сериалите „Под прикритие“, „Седем часа разлика“, „Недадените“. На 27 март ще гледаме Стоян Радев в премиерата на ДТ „Стоян Бъчваров“ „Опасни връзки“.

 

Юлиян Атанасов

Коментари

Новини Варна