IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Култура
15:40 | 19 март 2021
Обновен: 02:15 | 28 март 2024

Пак отлагат юбилейния спектакъл на Варненския театър

Променени са и дати на постановки във ФКЦ - Варна

По материала работи: Слав Велев
Пак отлагат юбилейния спектакъл на Варненския театър

Във връзка с въвеждането на извънредни ограничителни мерки заради Covid, спектаклите и всички събития на Театрално-музикален продуцентски център Варна - Драматичен театър "Стоян Бъчваров" и Държавна опера Варна, планирани в периода 22 март - 31 март, няма да се състоят. 

Закупените билети остават валидни за следващите дати, които ще бъдат обявени в понеделник, 22 март, информират от ТМПЦ-Варна.

Честването на 100-годишния юбилей на Варненския драматичен театър се отменя за втори път. Вековният юбилей  бе на 12 март, но поради Covid ограниченията не бе отбелязан, както първоначално бе предвидено. След това честването бе насрочено за Световния ден на театъра. Юбилейният спектакъл „100!“, с режисьор Боян Иванов и с участието на всички актьори от състава на театъра, трябваше да започне точно в 19.00 часа на 27 март. 

Променени датите и на постановки във ФКЦ - Варна.

Анимацията "За душата", фентъзи филмът "Двете страни на чудесата", криминалният трилър "Преводачите", както и филми от "София Филм Фест", са част от кино афиша на Фестивалния и конгресен център във Варна за 19, 20 и 21 март.

Заради влизащите от 22 мерки срещу COVID-19 в страната се променят и датите на постановки, информират от ФКЦ

Всички билети, закупени за 24 март, ще важат без допълнителна заверка за 19 май от 19.00 часа за постановката "Тя, той и още двама-трима" от Ж.Ползгай

Режисьор: Богдан Петканин

С участието на: Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Тихомир Благоев

Всички билети, закупени за 1 април, ще важат без допълнителна заверка за 19 април от 19.00 часа за постановката "Сватба със закъснител"

Режисьор: Николай Гундеров

С участието на: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Христина Джурова

Всички билети, закупени за 19 април, ще важат без допълнителна заверка за 25 април от 19.00 часа за постановката "Петък, 13-ти"

Режисьор: Георги Кадурин

С участието на: Христо Гърбов, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова

Информация за всички пренасочени и отпаднали събития за месец март 2021 г. може да намерите в сайта www.fccvarna.bg - секция "Новини".

Коментари

Новини Варна